Капитанът на се представя на съвсем друго ниво през този

...
Капитанът на се представя на съвсем друго ниво през този
Коментари Харесай

Дийн Смит: Грийлиш е на друго ниво

Капитанът на се показва на напълно друго равнище през този сезон, само че към момента има детайли от играта му, които може да усъвършенства, сподели мениджърът на отбора.

Английският полузащитник, който беше свързван с трансфер в, преди да продължи контракта си с Астън Вила през септември, означи 5 гола и и има 7 асистенции във Висшата лига през този сезон. Представянето му оказа помощ на Вила да се изкачи на девето място в класирането с 22 точки, четири зад четвъртия, само че тимът е и с два мача по-малко.

" Той е на друго равнище, играе прелестен футбол ", сподели Смит на конференция преди семейството против по-късно през днешния ден. " Грийлиш беше най-хубавият против при успеха с 3:0 предходната неделя ", добави Смит.

" Срещу Уест Бромич изглеждаше като че ли той играе на площадката със своите другари. Представянето му беше фантастично и ние би трябвало да продължим да го подобряваме. Удоволствие е да се гледа играта му сега. Грийлиш се оправя доста добре като номер 10. Но въпреки всичко има както още да се желае - от време на време той държи прекомерно доста топката, желае непрекъснато да взе участие в играта ", разяснява мениджърът на Вила.
Премиър лийг 15 кръг, събота 26 декември  Арсенал 19:30предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР