Капитанът на съперника ни в евроквалификациите Англия Хари Кейн изрази

...
Капитанът на съперника ни в евроквалификациите Англия Хари Кейн изрази
Коментари Харесай

Хари Кейн: Титла от Лигата на нациите ще надмине полуфинала от Мондиал 2018


Капитанът на противника ни в евроквалификациите Англия Хари Кейн изрази мнение, че купа на идните през лятото финали на Лигата на нациите би надминала 4-ото място на Англия от Мондиал 2018, което донесе огромна наслада на локалните почитатели.

“Дано да успеем да спечелим трофей. Ако вземем този от Лигата на нациите, мисля, че това ще надмине достижението ни от Мондиал 2018. Да имаш шанса да спечелиш трофей с екипа на Англия не е нещо, което се случва доста постоянно. Ако имаме положително лято и спечелим купата, в моите очи това ще е добра година. Разбира се, че 2018 година беше фантастична, само че основното нещо за мен е тимът и да се опитаме да печелим титли, а тази година имаме късмет за това.

Not a bad team pic.twitter.com/kTXOosYbLO
— Goal (@goal) March 19, 2019
Мисля, че след Мондиала се оправяме доста добре. Ние сме единственият полуфиналист от Световното състезание, който доближи до финалите на Лигата на нациите, а бяхме в една от най-трудните групи. Мисля, че това беше нещо огромно за нас. Да покажем на всички, че триумфът ни не беше временен и надграждаме за нещо особено в бъдеще. Всеки се оправя с упованията по друг метод. Всичко, което можем да създадем, е да играем по същия метод - с тази независимост. Смятам, че имаме нужните играчи за това. Можем да си приказваме за това, само че можем да го потвърдим само на терена в идните ни два лагер сбора. Целта ни е да спечелим Лигата на нациите и сме изцяло способни на това, в случай че си вършим работата”, разяснява Кейн на конференция преди мачовете с Чехия и Черна гора.

Great to be back with the @England team #ThreeLions pic.twitter.com/QuIVRl3ren
— Harry Kane (@HKane) March 19, 2019
След това той приказва и за себе си. “Хората споделят, че сред 26 година и 29-30 година е твоят връх. Аз обаче усещам, че в наши дни, със спортната просвета и всичко това, зенитът може да е малко по-късно, в случай че поддържаш себе си в задоволително добра форма. Мисля, че играчи като Кристиано Роналдо и Лионел Меси го потвърдиха. Имам още малко време, тъй като 26 година не е огромна възраст, макар че в този състав се усеща да е по този начин. Харесва ми да си мисля, че след няколко години ще бъда в своя зенит”, добави нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР