Капитанът на Рома Даниеле Де Роси заяви след победата с

...
Капитанът на Рома Даниеле Де Роси заяви след победата с
Коментари Харесай

Даниеле Де Роси: Малко хора вярваха в Рома

Капитанът на Рома Даниеле Де Роси съобщи след успеха с 3:0 над Челси, че малко хора са вярвали в сходен триумф на „ римските вълци “.

Де Роси не пропусна да похвали старши треньора Еузебио Ди Франческо за работата, която прави в тима.

„ В Рим не е постоянно срещано да има такива огромни вечери на Шампионска лига. Много по-често хората са си тръгвали разочаровани от стадиона след мач от Шампионска лига. Преди дуела хората си припомняха последната ни успеха над Челси, която бе преди няколко години. Те в този момент ще имат нов мотив за горделивост и ще повтарят новите голмайстори “, разяснява Де Роси.

„ Малко хора имаха вяра в нас, само че ние сме водачи в групата. За страдание към момента нищо не сме си подсигурили и занапред ни предстоят още два тежки мача. Карабах сподели, че не би трябвало да бъде подценяван нито за момент “, добави капитанът на Рома.

„ Треньорът промени метода, по който ние нападаме нашите противници и това е очевидно за всички. Ние сме нападателни против нашите противници, даже и против тимове, против които преди години сме излизали плахо с концепцията най-вече да се пазиме. Виждам дребна крачка напред в нашето развиване “, продължи опитният футболист.

„ Загубите от Интер и Наполи ни демонстрираха в каква посока би трябвало да се развиваме и какво тъкмо би трябвало да вършим. Мненията бързо се сменят. След първите резултати от групата ни смятаха за идиоти. Ние би трябвало да подхождаме деликатно и внимателно. Имаме огромни упоритости и се стремим да се потвърдим във всеки един мач “, сподели още Даниеле Де Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР