Капитанът на Рома Даниеле Де Роси призна, че отборът е

...
Капитанът на Рома Даниеле Де Роси призна, че отборът е
Коментари Харесай

Де Роси с интересно изказване за Салах

Капитанът на Рома Даниеле Де Роси призна, че тимът е бил сюрпризиран от тактиката на Ливърпул в снощния първи полуфинал от Шампионската лига сред двата отбора. Мърсисайдци се постановиха с впечатляващото 5:2, а Де Роси посочи, че той и съотборниците му не са се справили с дългите извеждащи подавания към нападателите в алено, а също така направи и любопитно изявление за звездата на “червените” Мохамед Салах.

“Знаем, че Салах е извънреден футболист и необикновен човек. Радвам се за него, даже в случай, че Рома пострада от головете му. Той е подобрил доста играта си и е станал безмилостен в завършващата фаза. Длъжни сме да имаме вяра в себе си и да се опитаме да повторим обрата от четвъртфинала с Барселона. Дължим го на хората, които обичат Рома”, съобщи Де Роси.

“Срещу Барса в Испания нямахме шанс, до момента в който в този момент започнахме мощно, само че след това скоростта в играта на Ливърпул ни сътвори доста проблеми. Това е урок, който би трябвало да научим преди втория мач. Не е невероятно да победим с три гола разлика, към този момент го направихме веднъж”, акцентира халфът.

“Ливърпул непрекъснато атакуваше с дълги пасове от личната си половина. Те напълно прескачаха средата на терена, само че не е елементарно да покриеш пространствата против футболисти, които постоянно са по-бързи от теб”, добави Де Роси. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 24 април  Ливърпул 5:2краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР