Капитанът на Рома Даниеле де Роси коментира, че "вълците" трябва

...
Капитанът на Рома Даниеле де Роси коментира, че "вълците" трябва
Коментари Харесай

Де Роси: Рома трябва да е на полуфинал в ШЛ на всеки три сезона, а на веднъж на 30 години

Капитанът на Рома Даниеле де Роси разяснява, че "вълците " би трябвало да са на полуфинал в Шампионската лига на всеки три сезона, а не един път на 30 години. Лидерът на "джалоросите " показа своето мнение след триумфа над Ливърпул с 4:2 в реванша, която победа обаче не бе задоволителна за продължение към решителния мач. Мърсисайдци

ще се борят за трофея на 26 май в Киев против Реал Мадрид след общ резултат от двата мача против "вълците " 7:6.

"Аз доста ясно видях играта с ръка, огледах се и помислих, че по този начин ми се е сторило. Попитах Един Джеко и той ми сподели, че нищо не е видял, което ме накара да остана спокоен ", сподели Де Роси във връзка със съдийството, представен от от Mediaset Premium. "Но в случай че аз единствен съм го видял на стадион с 60 хиляди фенове, то и на съдиите надали им е било елементарно да го видят. Във всеки случай, няма никакво значение аз какво си мисля ".

Шеф на Рома: Време е италианският футбол да надигне глас

"Тази дузпа щеше да бъде дадена след час игра и ние щяхме да имаме още доста време. Възможно беше даже да се промени хода на мача. Възможно беше Ливърпул въпреки всичко да завоюва в последна сметка и отново да е на край, само че въпреки всичко щяхме да имаме някаква опция ".

"От в този момент нататък ние имаме нова цел. Рома би трябвало да бъде на полуфинал в Шампионската лига на всеки три сезона по един път, а не на 30 години веднъж. Вярвам, че клубът работи, с цел да стане по-силен. Сега сме в действителност обединени, обединени с почитателите за нови триумфи ", разяснява още опитният Де Роси.

Де Роси съобщи, че е признателен на съотборниците си за прелестния сезон, който към момента не е приключил.

"Благодаря на моите съотборници. Гордея се с тях. Аз им споделих, че с цел да създадем пътуването в Шампионската лига запаметяващо се, би трябвало да бъдем тук и през идващия сезон. Тогава в действителност ще имаме и опита, а и ще бъдем същите ", сподели за край Де Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР