Капитанът на родния национален отбор по футбол Ивелин Попов заяви,

...
Капитанът на родния национален отбор по футбол Ивелин Попов заяви,
Коментари Харесай

Капитанът Попов: Радвам се, че победихме с две статични положения

Капитанът на родния народен тим по футбол Ивелин Попов съобщи, че не вижда мотиви за паники след успеха с 2:1 над Казахстан в другарска среща, в която отборът не съумя да сътвори нито едно голово състояние от игра. Футболистът на Рубин Казан съобщи, че е удовлетворен от обстоятелството, че успеха пристигна след осъществявания на две статични обстановки – дузпа и директен свободен удар, тъй като „ всеки мач си е индивидуален”.

Хубчев разкри: Гледаме някои играчи от младежките и юношеските национали

„ Впечатленията ми… Мисля, че през първото полувреме надиграхме тима на Казахстан, през второто малко отстъпихме, затова ни и вкараха. Радващо е, че най-после спечелихме”, разяснява 30-годишният Попов.

„ Всеки мач си е самостоятелен. Видяхте, че против Босна имахме 4 обстановки от игра единствено до 20-ата минута. Днес вкарахме две попадения от статични положения, което приказва добре за нас. Можем и да сътворяваме, можем и от общоприети положения. Днес мисля, че нямахме чиста опция, което се случва. Радвам се, че победихме след две статични положения.”

Бодуров: Историята ще помни единствено резултата

„ Това е наклонност от край време – мощно първо полувреме, а след това леко излизаме, по какъв начин да го кажа по-правилно, по-лежерно през второто. Веднага се основават обстановки пред нашата врата. Трябва да почистим това. Ние сме един средноевропейски тим, от който може да се чака всичко – можем да победим всеки, само че в това време сме способни и на неточности, когато минимум се чака.”

„ Според мен най-важното е всеки един от виканите тук да откри тим, в който да играе непрекъснато, с цел да има темп и самочувствие. Не би трябвало главната му игрова процедура да е в националния тим. Всички са наясно с това и си дават сметка.”

Георги Костадинов: Темпото спадна след почивката

„ Чувствам се добре, физически здрав. Разбира се, когато играеш постоянно и добре, се чувстваш по-щастлив.”

„ Лагерът мина в действителност съвършено имахме много положителни условия за работа. Тренирахме… Нормално след мача (срещу Босна – б.р.) да бъдем изтощени. Предстоеше тежко пътешестване, нямаше мрънкане или недоволни. Днес излязохме и играхме добре, раздадохме се. Това приказва, че има колектив и нещата вървят добре”, приключи Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР