Капитанът на Република Ирландия Шеймъс Коулмън ще бъде до последно

...
Капитанът на Република Ирландия Шеймъс Коулмън ще бъде до последно
Коментари Харесай

Капитанът на Ирландия под въпрос за Франция

Капитанът на Република Ирландия Шеймъс Коулмън ще бъде до последно под въпрос за европейската подготовка против международния вицешампион Франция. Двата отбора се изправят един против различен на следващия ден вечер, 27 март, от 21:45 часа българско време.

34-годишният бранител на Евертън се причисли към националния тим на " детелините " с леко разтежение в региона на бедрото, като селекционерът на ирландците Стивън Кени призна, че той е под въпрос за срещата на " Авайва Стейдиъм ". " Не, той не е изнемощял от сметките. Трябва да забележим по какъв начин ще мина тренировката в неделя ", сподели той. По-късно Коулмън се яви на подготвителното игрище, само че до последно ще бъде под подозрение за конфликта с " петлите ", които започнаха акцията си с безапелационна победа над Нидерландия с 4:0 вкъщи.

" Трябва да забележим по какъв начин ще протекат нещата. Не бих желал да давам проценти, само че сигурно Шеймъс е добър състезател. Не става въпрос толкоз за опита му, що се касае за това, че самият той играе добре сега. Опитът е фактор, само че изявите му за Евертън са доста мощни в последно време. Той е нашият капитан, само че ще забележим какво ще стане ", добави Кени.

Междувременно, левият уингбек Калъм О'Дауда получи контузия на слабините по време на триумфа над Латвия с 3:2 в другарска среща в сряда и до момента в който той към момента не е изнемощял дефинитивно от сметките, Роби Брейди от Престън бе извикан като заместител. За ирландците това ще бъде първа европейска подготовка в група В. В другия мач от групата в понеделник Нидерландия приема новобранеца Гибралтар, който понесе домакинска загуба от Гърция на старта с 0:3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР