Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос вярва, че може още

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос вярва, че може още
Коментари Харесай

Серхио Рамос: Ако Меси дойде в Реал, ще му дам къщата си ...

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос има вяра, че може още няколко години да играе на най-високо равнище. Защитникът ще навърши 35 години в края на месеца. Бъдещето му е неразбираемо, защото към момента не може да се разбере за нов контракт с Белия балет, а актуалният му договор изтича в края на сезона.

Вчера Рамос приказва във връзка нов документален филм за него. Очакваше се той да даде повече информация по отношение на контракта, само че той сподели, че по този въпрос няма нищо ново, само че добави и някои неща, които загатват, че не е удивен от дейностите на управлението.

" Не можеш да зарадваш всички, само че има едно нещо, което не може да се изтрие: всичко, което си спечелил. Единственото, което ме тормози, е, че те знаят, че съм същински и съм оставил душата си за емблемата на Реал.

Винаги съм се борил за себе си и постоянно съм казвал истината. Аз съм почтен, непретенциозен и работещ доста. Това е основата, на която един състезател би трябвало да бъде оценен. Мога да играя още пет години на най-високо равнище. Ако нямам тежки травми, манталитетът ми ще ми помогне. Имам концепция да играя на международното състезание в Мексико през 2026 година Бих станал първият футболист, който взе участие на шест международни шампионати ", показа Рамос.

" Причина за доста от въпросите и несигурността е информация, която излиза. Бях малко контузен, само че не беше нещо съществено. За благополучие, не съм имал доста травми по време на кариера ми. Най-накрая съм още веднъж с тима и се надявам, че ще мога да оказа помощ в последната част от сезона ", добави той.

Бранителят разяснява и бъдещето на звездата на Барселона Лионел Меси, чийто контракт също изтича през лятото. " Бих се радвал да поздравявам Меси в Реал, съобщи той с усмивка. - Давам му къщата си за първите няколко седмици. Трябваше да страдаме през най-хубавите му години. Така че да не се изправям против него би било добре. Той би ни оказал помощ да реализираме повече триумфи. Би било неуместно, в случай че кажа нещо друго. "

Капитанът на " белите " приказва и за евентулните бъдещи прехвърляния на Реал, като показа, че привличането на Ерлинг Холанд е много по-реалистично от това на Килиан Мбапе: " Бих се радвал и двамата, в случай че дойдат, само че в случай че е един от тях, би било по-лесно да притеглим Холанд. С Мбапе икономическите условия са по-трудно. Холанд няма да е зле заради неговия апетит за голове, размера му и скоростта. Би било по-лесно да реализираме съгласие за Холанд ".

" Най-добрите ми сътрудници в отбрана бяха Пике и Пепе. Заради резултатите и трофеите, които спечелихме дружно. С Пике нямаше потребност да приказваме, разбирахме се с взор ", разкри още Рамос. Той разяснява и раздялата сред клуба и Кристиано Роналдо: " Роналдо и Реал Мадрид изгубиха, когато Кристиано напусна клуба ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР