Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос се обърна директно към

...
Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос се обърна директно към
Коментари Харесай

Рамос с открито писмо до феновете, отговори на неудобни въпроси

Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос се обърна непосредствено към почитателите след поредицата от незадоволителните резултати, които оставиха клуба отвън борбата за трофеите в испанското състезание, Купата на Краля и Шампионска лига.

Централният бранител самичък даде отговори на доста въпроси, които политат към него в последните седмици и даде да се разбере, че тимът му още веднъж ще тръгне нагоре:

"Като футболисти обичаме да приказваме на игрището, само че през този сезон това не се получава. Послендите събития бяха ужасяващи и не желая да се укривам. Ние, играчите, сме главните виновни и аз, като капитан, съм най-отговорен. Точно за това мисля, че най-честният метод да отговоря на циркулиращите въпроси е, като ги посоча непосредствено.

Беше ли жълтият картон в Амстердам неточност? Абсолютно и поемам виновността на 200 %.

Защо го направих? Понякога вземаме решения за положителното на тима, само че не ми мина през мозъка, че конфликтът може да се развие по този начин. Решението бе взето в хода на мача.

Дали съм се карал с президента в съблекалнята? Тези проблеми се разискват и се вземат решение там. Няма проблем в това и всички имаме идентичен интерес: Реал Мадрид.

Дали съм се обръщал към съотборниците и съм ги подлагал на критика? Винаги си приказваме и се мотивираме в съблекалнята, само че по конструктивен метод.

Дали съм се карал с Марсело? Да, разменяме реплики във всяка подготовка. Това е част от работата напрегнат. Но е виц като всички други, които се случват ден след ден. Марсело ми е като брат.

Защо пътувах до Валядолид? Защото желая да съм покрай съотборниците си и да ги поддържам.

Какво се случва с треньора? Решенията не са наши и не се бъркаме. Имаме огромен почит към тази позиция и постоянно поддържаме треньора на Реал Мадрид.

Тези отблясъци са вследствие на доста разочароващ сезон, само че няма да позволим неуспехите да ни спрат, щом и триумфите не ни стопираха. Наш дълг е да продължим да работим и да еволюираме. Трябва да помним, че сме щастливци да играем в Реал Мадрид. Да сме част от историята. Реал Мадрид беше и постоянно ще бъде Реал Мадрид. Ничие име не основава легендата за клуба, а всички я пишем дружно. Трябва да работим за бъдещето и да върнем вярата. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР