Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос потвърди информацията, че отборът

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос потвърди информацията, че отборът
Коментари Харесай

Рамос потвърди: Целият отбор се включи в помощта

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос удостовери информацията, че тимът се е присъединил с подаяние в битката с пандемията от ковид.

" Аз съм дипломат на УНИЦЕФ и посредством тях направихме нещо, с цел да помогнем. Там са се посветили на това да доставят лечебните заведения със санитарни материали, като те ще дойдат в петък. Ние направихме значимо подаяние, като всичките ми съотборници и клубът се включиха в това начинание. Всички би трябвало да оказваме помощ. Още от първия ден Реал одобри обстановката доста съществено и бяхме изпратени по домовете си, с цел да сме под карантина. След това ни изпратиха извършения, диета и стратегия за отмора. Футболът е от второстепенно значение и за момента не е значимо по кое време ще се върнем към мачовете.

 Реал Мадрид е оказал помощ с " огромно подаяние " на Мадрид

Децата ми малко ни подлудяват, когато би трябвало да си лягат. Големия ми наследник, Серхио, го приготвяме и му описваме какво е ситуацията в Испания поради ковид, защото първоначално това изглеждаше малко като почивка. Леко се наруши нормалната рутина, спаха при нас в леглото...Но в този момент последователно им демонстрираме какво се случва. Трябва да запазим вътрешно успокоение в тази обстановка. Нуждите като това бременна жена да роди ще се запазят. На нея нищо няма да й липсва, тези специфични грижи ще ги има. Трябва да гледаме на това с вяра ", разяснява Рамос пред El Hormiguero.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР