Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос отказа да определи Атлетико

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос отказа да определи Атлетико
Коментари Харесай

Рамос: Не възприемам Атлетико като враг, а като директен съперник

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос отхвърли да дефинира Атлетико Мадрид като зложелател за своя тим, а по-скоро като пряк противник. Утре двата гранда от испанската столица се изправят във заключителен конфликт за Суперкупата на Испания.

“Думата “враг” е грозна. Можеш да си имаш зложелател, в случай че някой ти е сторил нещо персонално. Но говорейки за футбол, това е грозна дума. Атлетико е пряк противник и по тази причина успеха над тях е по-удовлетворяваща, в сравнение с тези над някои други тимове. Във финалите против тях съм с позитивен баланс, само че са неуместен конкурент. Разполагат с доста огромен треньор и се борят до последната си вяра. Ще играем на живот и гибел. Сред най-важните неща в един край е упоритостта. Реал Мадрид в никакъв случай не е имал отмалялост от победи. Благодарение на напъните ни ще играем нов край. Трябва да създадем сериозен мач без неточности за да си тръгнем с трофея”, съобщи Рамос на конференцията си преди утрешния край за Суперкупата на Испания сред двата тима.
#ÚLTIMAHORA | Sergio Ramos: " El Atlético no es nuestro enemigo, es un rival " https://t.co/RIBBpl5lyO pic.twitter.com/wSoV7Xec9x
— El Bernabéu (@elbernabeucom) January 11, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР