Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос беше бесен след като

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос беше бесен след като
Коментари Харесай

Бесният Рамос: Само да не ни вкарат 6 гола!

Капитанът на " Реал " Мадрид Серхио Рамос беше гневен откакто Луис Суарес от " Барселона " осъществя трети гол във вратата на Кралския клуб в мача реванш от полуфиналите на шампионата за Купата на краля.

Ел Класикото на стадион " Сантяго Бернабеу " бе едно от най-чаканите за сезона, откакто двата отбора приключиха 1:1 в първия мач.
Класическа " Барселона " завладя " Бернабеу " и влезе в историята (ВИДЕО) Каталунците на край в Купата на краля за шеста поредна година
През първото полувреме " Реал " и " Барса " не съумяха да си отбележат гол, само че каталунците бързо поведоха след подновяването на играта. Луис Суарес се разписа в 50-ата минута, Рафаел Варан си вкара автогол в 69-ата, а 4 минути по-късно съдията отсъди дузпа за гостите.

Точен от бялата точка още веднъж беше Суарес. След като снимаха насладата на " Барса ", камерите уловиха и няколко разочаровани физиономии на футболисти на " Реал ". Сред тях беше и капитанът Серхио Рамос, който крещеше гневен на съотборниците си: " Само да не ни вкарат 6 гола! ".

В последна сметка " Барселона " се класира на шести следващ край в шампионата за Купата на краля. " Реал " ще има опция да вземе реванш на 2 март, когато двата отбора се изправят един против различен в среща от шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР