Капитанът на Реал Мадрид - Карим Бензема, ще остане в

...
Капитанът на Реал Мадрид - Карим Бензема, ще остане в
Коментари Харесай

Има договорка: Бензема остава в Реал Мадрид и догодина

Капитанът на Реал Мадрид - Карим Бензема, ще остане в Реал Мадрид най-малко до лятото на 2024-а година, откакто е постигнал съглашение за удължаването на контракта му с испанския гранд, твърди L’Equipe.

Носителят на „ Златната топка “, който е на „ Сантиаго Бернабеу “ от 2009-а година, има договор единствено до края на сезона, само че е постигнал „ джука сделка “ за удължаването му преди реванша от 1/8-финалите в Шампионската лига против Ливърпул, извоюван с 1:0 в сряда вечерта и то с гол на французина.

Бензема е главен състезател за клуба, откогато дойде в испанската столица от Лион преди четиринадесет години, само че кариерата му потегли още повече след прехвърлянето на Кристиано Роналдо в Ювентус през 2018-а година.

Французинът, който се завърна в националния тим през 2021-а година след шестгодишно неявяване, има 632 мача за Реал Мадрид във всички шампионати, отбелязвайки 342 гола. Сензационният му 2021/2022 сезон, който приключи с историческа 14-та купа на „ Лос Бланкос “ от Шампионската лига, направи Бензема петия френски състезател, печелил „ Златната топка “.

BREAKING
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР