Капитанът на Реал Мадрид избухна в сълзи при сбогуването си

...
Капитанът на Реал Мадрид избухна в сълзи при сбогуването си
Коментари Харесай

През сълзи: Емоционалното сбогуване на Серхио Рамос

Капитанът на " Реал " Мадрид избухна в сълзи при сбогуването си с клуба. На специфична конференция бранителят благодари на всички, които са били до него във всичките му 16 години на " Сантяго Бернабеу ".

Договорът на опитния защитник изтича в края на месеца и няма да бъде възобновен.

" Дойде най-трудният миг в живота ми. Никога не съм бил подготвен да кажа " Сбогом " на " Реал " Мадрид. Няма по какъв начин да не съм прочувствен. Благодаря на татко ми, благодаря на Бог, че имам ужасно семейство. Благодаря и на тях, че постоянно са били с мен, както и на всички вас. Благодаря на клуба, на президента, на моите треньори и съотборници. Без тях нищо нямаше да е допустимо. Благодаря на " Реал " Мадрид - постоянно ще те нося в сърцето си. ", сподели той на прощалната си конференция.

" Емоционален съм, тъй като прекарах доста години тук. Благодаря на почитателите, които постоянно са ме подкрепяли. Тук виждам всички трофеи, които са извоювани с доста труд. Това беше страховит стадий от моя живот. От цялото ми сърце благодаря на всички. Това е по-скоро сбогом, а не довиждане, тъй като рано или късно ще се върна ", сподели Рамос.



Защитникът получи като подарък от президента на клуба Флорентино Перес значка от злато и брилянти на " Реал " Мадрид, и незабавно я закачи на ревера на сакото си.

За 16 години в " Реал " централният защитник означи 101 гола и асистира за други 40 в 671 мача във всички шампионати, трансформирайки се в легенда и любим на почитателите.

С кралския клуб бранителят има 5 трофеи на Испания, 2 Купи и 4 Суперкупи на страната. Рамос победи на 4 пъти в Шампионската лига и на 3 със Суперкупата на Европа. Спечели и 4 купи на Световното клубно първенство
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР