Капитанът на РБ Лайпциг Вили Орбан е под сериозна въпросителна

...
Капитанът на РБ Лайпциг Вили Орбан е под сериозна въпросителна
Коментари Харесай

Капитанът на РБ Лайпциг е под въпрос за мача с Унион  заради благородна кауза

Капитанът на Република България Лайпциг Вили Орбан е под сериозна въпросителна за идващия мач на отбора си против Унион (Берлин) на 11 февруари. Причината е, че футболистът ще подари костен мозък на различен човек, оповестява Kicker.

“Първоначално се изненадах, когато получих уведомление, че мога да стана донор. Нямах никакви подозрения. Това прави допустимо спасяването на живота на различен човек с доста малко старания. Така че за мен нямаше различен вид. Наистина се надявам, че мога да оказа помощ на човек да се възвърне изцяло “, съобщи Орбан.

“Да, може да се случи по този начин, че да пропусна мача с Унион. Въпреки всичките ми спортни упоритости, в тази ситуация това е второстепенно. Хората, които ме познават, схващат, че ще направя всичко допустимо да се върна в тима допустимо най-скоро “, сподели още играчът.

Унгарецът е в базата с данни на донорите от 2017 година и поради идната намеса не е упражнявал с тима от неделя.

През този сезон на Бундеслигата Орбан не е пропуснал нито един мач до момента. Бранителят изигра всички 19 мача за Република България Лайпциг без смени и означи 3 попадения в тях.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР