Капитанът на Пирин Николай Бодуров се превръща в нещо като

...
Капитанът на Пирин Николай Бодуров се превръща в нещо като
Коментари Харесай

Николай Бодуров - черната котка за Лудогорец

Капитанът на Пирин Николай Бодуров се трансформира в нещо като криптонит за Лудогорец. Той е единственият ни роден футболист, който може да се похвали с 4 победи против противника в Разград, реализирани с 3 разнообразни тима, написа " Тема спорт ".

Още първия му триумф в дома на Лудогорец е исторически - капитан е на Литекс, когато ловчанлии разгромяват противника с 4:2. Те са и първият отбор, опънал 4 пъти мрежата в Разград в турнирен мач.

През ноември 2017-а Бодуров играе за ЦСКА при триумфа на армейците с 2:1 на " Хювефарма Арена ". Тогава орлите повеждат, само че гостите вършат поврат с попадения на Фернандо Каранга и Кевин Меркадо.
 Бодуров: Казах на Киро Динчев да е спокоен, че ще ударим Лудогорец в Разград
Бодуров: Казах на Киро Динчев да е спокоен, че ще ударим Лудогорец в Разград

" Всеки път съм уверен, че в случай че оставиш сърцето си на терена, можеш да излезеш победител "

През април 2019-а Бодуров отново ликува с алените в Разград - 1:0, само че този път за Купата на България. Последният му, а и най-впечатляващ триумф е този с Пирин с 5:3.

Наред с тези победи на " Хювефармa Арена " централният бранител има още един незабравим триумф против Лудогорец. На 14 декември 2017-а ЦСКА приема орлите на " Армията " в мач за купата.

Домакините печелят с 2:1 след продължения. Изпълнението на дуела е точно на Бодуров. В 9-ата минута той лишава топката към центъра, напредва и с мощна тупалка от към 30 метра поразява горния десен ъгъл - неповторим гол. За него той получава прякора Коки Снайпериста, лепнат му от Валери Божинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР