Капитанът на Пирин (Благоевград) Тони Костадинов се завърна в Спартак.

...
Капитанът на Пирин (Благоевград) Тони Костадинов се завърна в Спартак.
Коментари Харесай

Спартак върна Тони Костадинов и уреди престижна контрола с отбора на Георге Хаджи

Капитанът на Пирин (Благоевград) Тони Костадинов се завърна в Спартак. Той бързо се разбра за контракт с Диян Божилов и Мартин Зафиров, и на следващия ден ще направи първа подготовка.

„ Тони беше почтен и призна, че не е квалифициран, защото не е упражнявал, само че се надявам бързо да навакса изоставането. Неговите качества са безспорни и ще ни помогне в сложното състезание, което ни следва ”, съобщи „ Петел ” Диян Божилов.

Както е известно, 36-годишният Костадинов носеше екипа на Спартак през сезон 2008/2009 в елита, а през есента на 2009-а беше част от един добър тим на спартаклии в „ Б ” група, чийто порив към завръщане при майсторите бе спрян от безпаричието.

С прелестните си футболни и човешки качества Тони се ползваше с уважението на всички свои съотборници и чиновници в клуба.

Междувременно Спартак уреди влиятелна контрола с румънския Виторул. Тя ще се играе на 10 юли (сряда) въз основата на клуба на легендата Георги Хаджи край Констанца.

Виторул приключи пети в Румъния през предишния сезон, а преди дни победи вкъщи си Черно море с 2:1 в спаринг от четири полувремена по 30 чинути.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР