Капитанът на Перу Паоло Гереро е в отлична форма и

...
Капитанът на Перу Паоло Гереро е в отлична форма и
Коментари Харесай

Капитанът на Перу е в отлична форма и е готов да играе срещу Дания

Капитанът на Перу Паоло Гереро е в отлична форма и е подготвен да играе в съботния мач от група " С " против Дания в Саранск. Това разгласи селекционерът на Перу Рикардо Гарека.

Гереро, голмайстор номер 1 в историята на националния тим, пропусна плейофите против Нова Зеландия, откакто беше осъден за 14 месеца поради позитивна допинг проба за кокаин. Той обаче може да взе участие на международното състезание в Русия, откакто глобата му беше анулирана краткотрайно. Кокаинът беше открит в непряк артикул, съдържащ се в билков чай, който Гереро е бил поради простуда. В Перу и други страни листата на кока се употребяват законно с гореща вода като тип чай. " Каквото и да се е случило в предишното, Паоло е в отлична форма, тренира на доста високо равнище и в действителност е подготвен да играе ", сподели Гарека на конференция в Саранск.

" Паоло играе доста добре, той е благополучен, извънредно квалифициран, което е положително за нас ", добави старши треньорът на Перу, без да заяви дали Гереро ще стартира като титуляр. Перу ще играе на финалите на международен шампионат за първи път след 1982 година. Отборът от Южна Америка ще се изправи против Дания, Франция и Австралия в груповата фаза на Мондиал 2018.
Най-опасният футболист в състава на Дания е Кристиан Ериксен, който има 11 гола е международните квалификации.

" Ериксен е доста значим състезател, познаваме го доста добре и е главен футболист в състава на противника. Ние би трябвало да сме подготвени да играем против играчи като него. В нашия тим също има футболисти на неговото равнище. Той не е единственият, върху който би трябвало да сме съсредоточени ", добави Гарека.

Cocaine, the captain & the frozen mummies: Paolo Guerrero's World Cup journey https://t.co/utTumOZ56M
— BBC News (World) (@BBCWorld) June 15, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР