Звездите на Ryder Cup се срещат с фенове в Рим преди известното състезание

...
Капитанът на отбора на САЩ Зак Джонсън също поведе отбора
Коментари Харесай

Капитанът на отбора на САЩ Зак Джонсън също поведе отбора си надолу по известните стъпала, придружен от съпругата си Ким Баркли.

Двойката позира до него Съотборниците на Джонсън с Купата на Райдър, която отборът на САЩ ще се надява да задържи след цялостната си победа с 19-9 в Уисконсин през 2021 г.

Въпреки това, на фона на вълнението в Рим, имаше редица забележителни липсващи лица след разделянето, включващо новата голф лига LIV, финансирана от Саудитска Арабия.

Изображение: Капитанът на отбор Европа Люк Доналд и съпругата Даян на Испанските стълби в Рим Изображение: Ксандер Шауфеле от отбора на САЩ и съпругата му Мая Лоу и Макс Хома и съпругата му Lacey Croom

Фаворитът за Ryder Cup Ian Poulter няма да играе в тазгодишното състезание, тъй като направи смяната, докато Lee Westwood, който е част от всяка Ryder Cup от дебюта си през 1997 г., също няма да участва.

< p>Испанецът Серхио Гарсия - друг фаворит за Ryder Cup - също няма да вземе на трасето този уикенд, въпреки последния отчаян опит да се справи с европейското турне и да стигне до Рим.

"Това със сигурност е Малко е странно да ги няма наоколо," каза Макилрой.

"Но мисля, че тази седмица от всички седмици, ще ги удари у дома, че ги няма.

"Аз мисля, че ще им липсва повече, отколкото на нас.“

Изображение: Макилрой позира за снимки с фенове Изображение: Рори Макилрой се ръкува с фен

Прочетете повече:
LIV Golf's бъдещето остава несигурно
Сензационно спортно примирие - но силата в голфа се измести

Възможно е все още да има път назад за звездите, тъй като The European tour и PGA Tour влязоха в партньорство със Саудитска Арабия Арабски национален фонд за благосъстояние, който плаща за LIV Golf.

Въпреки това, предложеното търговско дружество все още трябва да бъде финализирано и одобрено.

Американците вече са преминали през LIV ефекта, след като са играли Купата на президентите миналата година без Дъстин Джонсън и Брайсън Дешамбо, Патрик Рийд отговаряше на условията за класиране или имаше Фил Микелсън на разположение като вицекапитан.

Купа Райдър 2024 - 44-та в 96-годишната история на състезанието - се играе в Marco Simone Golf and Country Club в Рим.

Ще започне в петък и събота с мачовете на четворка и четворка, последвани от игрите на сингъл в неделя.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР