Капитанът на обяви след домакинския успех с 1:0 над ,

...
Капитанът на обяви след домакинския успех с 1:0 над ,
Коментари Харесай

Михайлов: Има бойци в тунела, гоним 5 победи, не ме интересува как и по какъв начин ще го направим

Капитанът на разгласи след домакинския триумф с 1:0 над, че тимът гони още четири победи до края на годината и не го интересува по какъв начин и по какъв метод ще бъдат реализирани те.

“Беше тежък месец, изключително с пандемията, с възобновяване на футболистите, със започването на подготвителния развой. Видяхте, че през днешния ден няколко индивида едвам изкараха мача. Казах им това, което им споделих и преди два месеца - че съм горделив с този тим. Независимо от позицията, в която се намираме. Убеден съм, че ще сме в по-добра позиция в края на тази година и в края на лятото следващата година.

Изстрадана победа и съм доста благополучен от този факт. Имаме нов треньор и беше значимо да го зарадваме, да играем добре. За мен постоянно е било значимо да запазя суха мрежа, вкарахме гол, продължаваме напред.

Естествено, че се отразява идването на нов треньор. Всеки желае да играе на максимума, сменихме схемата, виждате с какъв брой млади футболисти играе нашият състав. Локомотив до неотдавна беше първи или втори. Не проследявам класирането. Втори, а ние сме 12-ти. Крачка по крачка вървим напред.

Още когато пристигна новият треньор, аз споделих на тима: “Имаме пет мача. От тези пет мача гоним пет победи. Как и по какъв метод ще го създадем - не ме интересува. Първата към този момент е реалност. Сега идва Арда. Трябва да победим и тях. След това продължаваме нататък. Има бойци в тунела. Радостен съм и съм горделив като един почитател на Левски.

Дай Боже да намерим този спонсор, който го чакаме толкоз дълго време. Защото всички го вършим от обич към Левски. Нищо повече от това. Надяваме се да вървим оптимално добре. Има още защо да играем. Ние сме Левски и всеки мач се борим за победа, колкото и клиширано да звучи. А и да не забравяме, че имаме купа, за която да се борим през 2021 година”, обясни Михайлов.

Трябва да бъдем подготвени. Имаме двайсетина играчи - юноши мъже. Всички сме на кораба и би трябвало да вървим в тази посока. efbet Лига 12 кръг, сряда 2 декември  Левски 1:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР