Капитанът на Николай Михайлов гостува в предаването Домът на футбола.

...
Капитанът на Николай Михайлов гостува в предаването Домът на футбола.
Коментари Харесай

Николай Михайлов проговори за интерес от други отбори

Капитанът на Николай Михайлов гостува в предаването " Домът на футбола ". Вратарят съобщи, че други тимове демонстрират интерес към него и разкри, че през януари ще организира диалог с управлението на " сините " за възможен трансфер.
„ Костваше ми да седна самичък със себе си. Да видя по какъв начин да продължа. Имахме сериозен диалог с господин Сираков. Уточнихме си нещата. Промених метода си на живот, треньори, диети и всичко останало. Казах си, че има 3-4-5 години. Вече се подвига възрастовата граница на вратарите. Трябваше да се затягам и да влизам във форма. Всичко това за един ден. Хорската любов не ме вълнува. Не мога като професионален футболист да наподобявам по този начин. Г-н Сираков ми сподели точни и ясни неща в изострен звук, които съм желал да ги чуя. Беше или-или. Беше прецизен диалог за една минута в тунела на стадиона, след това имах сериозен диалог и с татко ми. Буквално за един ден взех решение за себе си. За 14-15 дни смъкнах голямо количество тегло. Това беше преди да подпиша с Левски. Имахме един ултиматум със господин Сираков. Такава беше ангажимента. Аз я съблюдавах и подписах. Надолу съм от този момент с 16 кг “, разкри Михайлов.
„ Оптимално съм добре, по този начин не съм се чувствал последните 3-4 години. Във всеки трансферен прозорец, откогато съм в Левски, съм имал по една-две предложения, само че не бяха задоволително положителни, с цел да ги приема. Има диалози на разнообразни места сега. Когато му пристигна времето, ще се разбере. Имам контракт с Левски, извършвам си го. Ще седнем януари с управлението. Левски за мен е приоритет във всеки миг. Въпросът е да се разберем. Комуникацията със господин Сираков и Станимир Стоилов е ясна и бърза, за 30 секунди. Понякога със старшията се разбираме единствено с поглед”, добави още вратарят.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР