Капитанът на Нидерландия Вирджил ван Дайк отчете, че тимът е

...
Капитанът на Нидерландия Вирджил ван Дайк отчете, че тимът е
Коментари Харесай

Ван Дайк: Разбира се, че се целим в златото

Капитанът на Нидерландия Вирджил ван Дайк регистрира, че отборът е във форма и има шансове за още победи на Световното състезание. “Оранжевите ” към този момент са на четвъртфинал, откакто пребориха Съединени американски щати с 3:1 в първия осминафинал. Отборът няма загуба във към този момент 19 следващи дуела под управлението на Луис ван Гаал.

“Отдавна не сме губили и имаме самочувствие, което несъмнено ни оказва помощ - съобщи футболистът на Ливърпул. - Разбира се, че желаеме да станем първенци. Мисля, че можем да бъдем още по-силни. Играхме добре и в офанзива, което е значимо. Показахме, че вървим в вярна посока. Все отново би трябвало да продължим да бъдем сериозни към себе си. Хубавото в този момент е, че спрямо предходни шампионати имаме повече време за отмора ”.

“Освен това реализирахме прелестни голове. А по отношение на попадението на противника - нямам концепция по какъв начин това влезе във вратата ”, добави Ван Дайк.
 Ван Гаал: Трябва да бъдем по-добри в един аспект, тъй като другояче няма да станем международен първенец Ван Гаал: Трябва да бъдем по-добри в един аспект, тъй като другояче няма да станем международен шампион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР