Капитанът на Нидерландия Върджил ван Дайк отговори на критиките от

...
Капитанът на Нидерландия Върджил ван Дайк отговори на критиките от
Коментари Харесай

Ван Дайк за критиките: Нормално е да не си на едно и също ниво във всеки мач

Капитанът на Нидерландия Върджил ван Дайк отговори на рецензиите от легендите на " лалетата " Марко ван Бастен и Рууд Гулит.

" Ясно е, че против Франция не играхме добре. Аз съм един от опитните играчи в тима, тъй че е ясно, че ще бъда на мушка. Всеки има право на лично мнение в наши дни. Дали съм сложил летвата прекомерно високо? Никога не съм бил съвършен ", съобщи бранителят на Ливърпул след успеха на Нидерландия с 3:0 над Гибралтар в понеделник.

" Нормално е да не можеш да играеш на едно и също равнище във всеки един мач. Хората не би трябвало да не помнят това, тъй като е човешко да се позволяват неточности. Случва се във футбола, случва се и в живота. Човек знае по-добре от всеки различен по кое време прави нещо вярно и по кое време не ”, добави той.
 Ван Бастен и Гулит със съществени рецензии към Ван Дайк Ван Бастен и Гулит със съществени рецензии към Ван Дайк
“В момента имам компликации в клубния ми тим, тъй като ни липсва неизменност. Но оставам оптимист за бъдещето и се пробвам да играя по най-хубавия метод във всеки мач. Ние не сме роботи. Нека не се не помни това ", приключи Ван Дайк.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР