Капитанът на националния тим по баскетбол Чавдар Костов си пожела

...
Капитанът на националния тим по баскетбол Чавдар Костов си пожела
Коментари Харесай

Чавдар Костов: Искаме да сме изненадата на Евробаскет

Капитанът на националния отбор по баскетбол Чавдар Костов си пожела отборът да играе добър баскетбол на европейското състезание в Грузия и да се трансформира в приятната изненада.

Костов е един от двамата в българския отбор дружно с Александър Янев, който бе в отбора и при предходното присъединяване на Евробаскет през 2011 година.

" Щастлив съм да бъда още веднъж на европейско състезание след толкоз доста години. Мисля, че всички в отбора са удовлетворени, че сме на подобен огромен конгрес. Нашата цел е да покажем, че можем да играем добър баскетбол и да бъдем огромната изненада на този шампионат ", сподели Костов.

" Направихме доста добра подготовка през лятото. Имахме съвсем един месец, в който да се подготвим както физически, по този начин и тактически. Мисля, че сме подготвени за първия мач, само че към момента има време до него. Всички, които са в тима, са заслужили мястото си да бъдат тук. Познаваме треньора доста добре, работим дружно от дълги години. С него бяхме и на предходното ни присъединяване на европейското състезание и направихме положителни мачове, взехме две победи. Тогава не преминахме първата фаза на Евробаскет, само че се надявам, че това ще се случи в този момент ", добави още крилото.

" Това, което мога да кажа на моите по-млади съотборници като съвет, е да се забавляват. Не всеки ден можеш да играеш на Евробаскет. Трябва обаче да сме подготвени да дадем всичко от себе си ", приключи Чавдар Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР