Капитанът на националния отбор Цветан Соколов говори след пристигането на

...
Капитанът на националния отбор Цветан Соколов говори след пристигането на
Коментари Харесай

Цецо Соколов: Не беше толкова лесно, колкото изглеждаше

Капитанът на националния тим Цветан Соколов приказва след идването на отбора от Израел. Диагоналът разяснява класирането на тима за Европейското състезание.

„ Най-важното е, че победихме изрично в три мача и спечелихме 3 точки. Разбира се, в първите два дуела не играхме по най-хубавия метод, само че най-важното е да побеждаваш, даже когато не играеш добре. В момента тъкмо това направихме и значимото е, че се борихме. Хубавото бе, че когато се бяхме класирали в третия мач излязохме за победа, а не просто да загубим време и да поиграем. Победихме изрично и показахме, че сме най-хубавият тим в тази подготовка “, съобщи Соколов.

„ Имаше една измама, че отидохме като най-хубавият тим, само че насреща нямаше какво да губят и рискуваха безусловно всичко. Мислите, че ни е било елементарно, само че не беше по този начин, тъй като рискуваха и в множеството случаи им се получаваше. Успяхме да устоим на това нещо и да ги победим. Да, не бяха на нашето равнище, само че нашият тим има доста още да израства във всеки един детайл. Това беше към 50-60% от опциите на този отбор. Също по този начин тренирахме седем дни и имаме време за това лято “, добави още той.

„ Всичко е наред в тима. Никой не е имал проблем с различен. Отидохме в прелестно въодушевление да си свършим работата и това направихме “, сподели още капитанът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР