Капитанът на националния отбор на Република Корея по футбол Хюн-мин

...
Капитанът на националния отбор на Република Корея по футбол Хюн-мин
Коментари Харесай

Сон се надява, че Република Корея ще се поучи от загубата от Бразилия

Капитанът на националния тим на Република Корея по футбол Хюн-мин Сон се надява загубата от с 1:5 в контрола да донесе скъп опит на отбора. Нападателят на не съумя да вкара на петкратния международен първенец Бразилия пред 64 000 фенове на стадиона в Сеул.

" Беше чест да може да се учим от толкоз класен тим. Беше извънредно сложен мач за нас, само че също и опция да се учим. Те са играчи, които могат да се възползват и от най-малката неточност и би трябвало да се подобрим в този аспект. Повечето от головете, които вкараха, пристигнаха от наши неточности. От друга страна, мисля, че беше окуражаващо за нас да създадем положения против толкоз мощен тим ", сподели.

Son hopes Brazil thrashing is learning experience for South Korea
— Reuters (@Reuters)
Република Корея ще играе още против Чили, Парагвай и Египет през този месец, като част от подготовката си за Световното състезание в Катар. " Това не е резултатът, който желаеха нашите почитатели, и сме разочаровани. Но разбираме какъв брой дълъг път имаме да извървим. Но ще дадем най-хубавото на международните финали, с цел да накараме последователите ни да се ухилен ", добави нападателят на Тотнъм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР