Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн се шири

...
Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн се шири
Коментари Харесай

Хари Кейн се шири в палат за 17 млн. паунда

Капитанът на националния тим на Англия Хари Кейн се шири с годеницата си, двете си дъщери Айви и Вивиан Джейн и две кучета Брейди и Уилсън в дворец за 17 милиона паунда. 25-годишният нападател на Тотнъм и обичаната му Кейти Гуудленд харчат за наем на имението по 15 000 на седмица или по 780 000 паунда годишно, написа „ Сън “.



Сумата обаче си заслужава. Имението разполага със седем огромни спални, дребна кино зала и изцяло оборудван фитнес, който е декориран с разнообразни фланелки на Хари Кейн. Освен това футболистът се радва на независима стая, в която се отдава на обичаните си компютърни игри. Наскоро той показа фотография в Инстаграм, на която се вижда, че дели въпросната игрална стая с дребната Айви. Дъщеря му гледа анимационен филм на огромния екран, до момента в който футболистът играе на „ фортнайт “ на по-малък екран.



В друга фотография, оповестена в обществените мрежи, Кейн сподели част от тържеството за втория рожден ден на Айви, която е обградена от розови балони и доста дарове. В горния ъгъл на фотоса може да се видят отпечатъци на детски крачета в разнообразни цветове. Предполага се, че те са на дъщерите на британския национал.



Хари Кейн и Кейти Гуудланд в края на декември споделиха за почитателите си и фотография от коледната си софра, който беше със златисти и сребристи претекстове. Не пропуснаха да покажат и украсената си елха, който беше увенчана на върха със златна футболна обувка.



Хари и Кейт се срещат в учебно заведение, където пламва и любовта им. Сгодиха се през юли 2017 година по време на почивка на Бахамите. Любимата на Кейн работи като фитнес инструктор. Двамата признават, че имат желание да купят сегашния си дом.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР