Капитанът на националния отбор Ивелин Попов беше определен за играч

...
Капитанът на националния отбор Ивелин Попов беше определен за играч
Коментари Харесай

Sky Sports определи Попето за играч на мача след Спартак - Рейнджърс

Капитанът на националния тим Ивелин Попов беше избран за състезател на мача от Sky Sports след трагичната победа на Спартак Москва над шотландския Рейнджърс с 4:3 в четвъртия кръг на Лига Европа. Попов беше в основата на първите два гола на отбора си и от самото начало тормозеше гостите от Острова. Ето какво написа Sky Sports за представянето му:
“Най-добър на терена беше Ивелин Попов, който създаваше най-вече рискове за Спартак. Той имаше и малшанс пред второто полувреме, когато не му беше свирена дузпа. Ако мачът беше приключил наедно, то премията трябваше да отиде у вратаря на Рейнджърс Алън Макгрегър, който направи няколко блестящи спасявания”.
Таблоидът “Сън” пък счита, че Попето е бил за червен картон. Според изданието не е имало нарушаване против него, а съдията Иван Бебек е трябвало да му даде втори жълт картон за симулация. От Спартак посредством формалния си уебсайт също показаха неодобрение от хърватина, като го упрекват, че е подминал безспорната дузпа против българския национал. Лига Европа 4 кръг, четвъртък 8 ноември  Спартак (Москва) 4:3краен резулат  Рейнджърс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР