Капитанът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов и неговият

...
Капитанът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов и неговият
Коментари Харесай

Супер Цецо Соколов с 25 точки, но Динамо отпадна от Купата на Русия

Капитанът на националния ни волейболен тим Цветан Соколов и неговият Динамо (Москва) не съумяха да се класират за финалната четворка за Купата на Русия. Соколов и компания обърнаха и надиграха Кузбас (Кемерово) с 3:1 (23:25, 25:20, 25:17, 25:21) в последния си мач от шампионата в Група А от полуфиналната фаза на Купата, на който бяха домакини, игран довечера.
 Белогорие шокира Динамо (Москва) и Цветан Соколов Белогорие шокира Динамо (Москва) и Цветан Соколов
Въпреки триумфа, поради малко изненадващата загуба през вчерашния ден от Белогорие (Белгород) с 0:3, Динамо остана на второ място в групата с 2 победи, 1 загуба и 6 точки и не се класира за финалите за Купата на Русия в Новий Уренгой. За тях пък се класира тимът на Белогорие, който през днешния ден би изрично Нефтяник (Оренбург) и стана победител с 3 победи от 3 мача и 9 точки.

Цецо Соколов изигра страховит мач за Динамо и бе над всички с 25 точки (1 блок, 3 аса и 52% успеваемост в офанзива - +13) за успеха . Антон Семишев добави още 22 точки ( 5 аса! , 1 блок, 64% успеваемост в офанзива и 62% положително посрещане - +11) за триумфа.

За отбора на Кузбас игралият и в българския Монтана Кирил Клец осъществя 16 точки (2 блока и 45% успеваемост в офанзива - +5).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР