Капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов предстои

...
Капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов предстои
Коментари Харесай

Атанас Божилов ще защитава Световния пояс по кикбокс за професионалисти на SENSHI 5

Капитанът на националния ни тим по кикбокс Атанас Божилов следва да направи първа отбрана на международната си купа по кикбокс за експерти на петото издание на бойната галавечер SENSHI. Тя ще се организира на 22 февруари в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна и ще вдигне адреналина на публиката с 9 завладяващи дуела. VIP масите и билетите за галата към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Двукратният международен първенец в жанр К-1 за експерти завоюва международния пояс на WAKO PRO, който в този момент ще пази, през април 2019 година на кръга на SENSHI. Тогава той се изправи против коравия Макс Сподаренко от Беларус в категория до 71.8 кг. Сега Божилов ще се качи за четвърти път на арената на галата. Последните му три борби на SENSHI бяха увенчани със популярен триумф. През октомври той се качи на кръга в конфликт против различен мощен представител на Беларус Павел Правашински. Супер борбата сред двамата протече по разпоредбите на К-1 в категория до 75 кг.,а след три цялостни рунда успеха отиде справедливо при българина, който доминираше през целия мач.

През 2018 година Божилов става и международен първенец по кикбокс за експерти на Kickboxing Grand Prix до 72.5 кг. Постиженията на капитана на националния ни тим му донесоха и номинация за наградата Спортист на годината за Бургас през 2019 година

Срещу кого ще се изправи Божилов и в какъв жанр ще бъде борбата сред двамата бойци, следва да разберете напълно скоро.

Билетите за бойната галавечер SENSHI 5 са на цени от 10 и от 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

За повече информация следете уеб страницата на SENSHI - www.senshi.com. Подробности, фотоси и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете и във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР