Капитанът на националите ни по футбол - Кирил Десподов от

...
Капитанът на националите ни по футбол - Кирил Десподов от
Коментари Харесай

Свалячът Кирил Десподов взриви ефира: Сгоден съм и искам деца от тази жена!

Капитанът на националите ни по футбол - Кирил Десподов от години се слави като един от най-желаните мъже у нас, само че и като един от най-заклетите свалячи. За никого не е загадка, че през леглото му са минали голям брой женички, някои от които щерки на повече от заможни българи.

Но ето, че Кирчо си седна на четирибуквието и то още на 27 години, на колкото е сега. Защо ли?! Ами, тъй като се откри тази, която да го кротне и опитоми, както показа самият той в народен ефир през днешния ден.

Нещо повече - Десподов разкри, че към този момент е благоприятен, а с обичаната му живеят дружно, само че не в България, а в Солун, където се усещат чудесно. А това, което още му липсва в персонален проект и което желае от ден на ден, са деца.

" Обичам тази жена безумно и считам да остарея с нея, в случай че и тя желае същото. Мечтая да имаме деца и то допустимо по-скоро ", сподели Десподов. А половинката му е Силвия Зорова, която е дъщеря на Димитър Зоров, именуван у нас " кашкаваления необут ".

Колкото до футбола, Десподов съобщи, че е сбъднал множеството от фантазиите си и това, което желае към момента, е да играе към този момент за Шампионската лига. Спомня си с признателност по какъв начин самият Христо Стоичков е вярвал в него и го е насърчавал във футбола, което му е дало може би най-голямата убеденост в личните му сили.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Кирил Десподов футболист Христо Стоичков Силвия Зорова Солун Димитър Зоров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР