Капитанът на НаполиДжовани Ди Лоренцо сравни представянето на отбора си

...
Капитанът на НаполиДжовани Ди Лоренцо сравни представянето на отбора си
Коментари Харесай

Капитанът на Наполи: Отборът ми напомня за Италия на Евро 2020

Капитанът на НаполиДжовани Ди Лоренцо съпостави представянето на тима си през този сезон с пътя на Италия на Евро 2020.

„ Ако приказваме за Наполи, с изключение на играта, която демонстрираме, ни харесва да се забавляваме на терена. Същото беше и с националния тим на Европейското състезание. Искам да донеса парченце от Наполи в този тим. Не виждам огромна разлика сред Лучано Спалети и Роберто Манчини, само че има, тъй като работя със Спалети всеки ден. Манчини направи по този начин, че да дебютирам в националния тим: фантазията на всеки, който стартира да играе футбол. Обединява ги това, че не гледат името: който заслужава да играе, той играе. Спалети ми даде толкоз доста, с изключение на капитанството, той ме усъвършенства и като състезател “, съобщи Ди Лоренцо на днешната си конференция.

Националният тим на Италия завоюва Европейското състезание през 2021-ва, побеждавайки на финала Англия (1:1, 3:2 след дузпи). На 23 март “адзурите ” ще играят против Англия вкъщи като част от квалификационната фаза на Евро 2024, а на 26 март ще се срещнат с Малта като посетител.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР