Капитанът на Наполи Лоренцо Инсиние все още не е подписал

...
Капитанът на Наполи Лоренцо Инсиние все още не е подписал
Коментари Харесай

Американски тим подготвя рекордна оферта за капитана на Наполи

Капитанът на Наполи Лоренцо Инсиние към момента не е подписал нов контракт с клуба и няколко тима наблюдават обстановката му, тъй като той ще стане свободен сътрудник идващото лято. Италианският плеймейкър към този момент отхвърли последната оферта, която би му разрешила да печели по 4,6 милиона евро на сезон. Той обаче желае заплащане от близо 7 милиона евро.

Италианският първенец Интер има интерес към Инсиние, само че офертата не е близка до тази, изпратена от американския Торонто. Преди няколко седмици сътрудникът на капитана на Наполи Винченцо Писакане отхвърли вероятно прекосяване на клиента си в МЛС, тъй като европейският първенец желае да остане в Италия.

Според журналиста от Нашвил Уил Форбс, Торонто е направил съществено предложение на Инсиние и неговия сътрудник, което би било рекордьор в американското състезание. Форбс написа, че има огромен късмет италианският плеймейкър да одобри предлагането и да се причисли към основания в Канада тим през лятото.

Изданието показва, че офертата на Торонто е по-голяма от тази на Себастиан Джовинко от 2015 година, когато той беше състезател на Ювентус. Отборът на МЛС се чака да се раздели с някогашния нападател на Съндърланд Джози Алтидор и от клуба към този момент му търсят заместител.

Lorenzo Insigne cada vez más cerca de llegar a la ⚽
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР