Капитанът на Монтана - Радослав Попов, коментира загубата с 2:3

...
Капитанът на Монтана - Радослав Попов, коментира загубата с 2:3
Коментари Харесай

Радослав Попов: Бяхме дори по-уверени в тайбрека, но това е спортът

Капитанът на Монтана - Радослав Попов, разяснява загубата с 2:3 гейма от Хебър в WINBET плейофа и показа усещанията си от сезона на отбора.

"Едва ли може да се проучва в този момент. Дори прочувствено играхме по-добре и бяхме по-уверени от тях в тайбрека, само че това е спортът ", съобщи Попов.

"От началото на сезона знаехме за капацитета ни. Повечето са млади момчета, другите са опитни с доста извоювани трофеи. С темперамент и с хъс младите съумяха да се превъзмогнат и виждате какви резултати имат сега. "

"Това е една нова стъпка напред за кариерата ми. Доволен съм, постоянно може повече, само че не преставам да се развъртвам. Моят престой в Америка ми оказа помощ да виждам на нещата даже с непукизъм. Така си по-спокоен и показваш по-добра игра. "

"За момента не мога да кажа дали ще остана. Няма по какъв начин да предвиждам и за останалите момчета. Доколкото знам, руснаците ще продължат в съветската първа дивизия. Би трябвало ядрото да бъде арестувано, само че това е въпрос на много договаряния ", приключи Попов по отношение на бъдещето на Монтана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР