Капитанът на Милан Алесио Романьоли призна, че неговият отбор е

...
Капитанът на Милан Алесио Романьоли призна, че неговият отбор е
Коментари Харесай

Капитанът на Милан призна: Подценихме Специя

Капитанът на Милан Алесио Романьоли призна, че неговият тим е подценил Специя при снощната загуба с 0:2. Интересното е, че коментарът на бранителя е в несъгласие с наставника му Стефано Пиоли, съгласно който не е имало подценяване.

" Подходихме неверно, а те се оправиха по-добре от нас. Липсваше преса от наша страна, като също по този начин построяването на играта ни беше едва. Ясно е, че избрахме неправилния метод и те справедливо победиха. Ние ги подценихме и се надявам, че незабавно ще оставим тази загуба зад гърбовете ни ", съобщи Романьоли след мача.

contradicts Pioli after humiliating Spezia defeat: " We underestimated them "
— SempreMilan (@SempreMilanCom)
Другият капитан - този на Специя, а точно Джулио Маджоре, също направи любопитно изявление. Той означи първия гол за своя отбор през вчерашния ден, като се оказа, че за малко е бил в школата на Милан, само че е бил отпратен след негова травма. " Аз съм почитател на Интер още от дете. Като амулет си имах халат на " нерадзурите ". Когато скаутите на Милан пристигнаха да ме гледат, те ми споделиха: " Харесваме те, само че да забравим за халата на Интер ". Не изпитвам страдание за случилото се в интервала ми при " росонерите ". Щастлив съм в Специя, те ме приветстваха и ме отгледаха ", показа Маджоре.

Spezia goalscorer reveals rejected opportunity to sign him: “I'm an Inter fan”
— SempreMilan (@SempreMilanCom) Серия А 22 кръг, събота 13 февруари  Специя 2:0краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР