Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуйер сподели, че е горд

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуйер сподели, че е горд
Коментари Харесай

Капитанът на Манчестър Юнайтед: Гордея се със здравните работници

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуйер показа, че е горделив със чиновниците на Националната здравна работа и упорства, че футболистите „ се пробват да създадат нещо малко “.

„ Червените дяволи “ няма да употребяват държавната скица, с цел да отбрани към 900 свои чиновници по време на пандемията от ковид.

„ Мисля, че първо и на първо място всеки клуб ще бъде друг. Водя всяка седмица полемика с клуба за това по какъв начин желаеме да продължим напред. Това е колкото мога да кажа от името на Манчестър Юнайтед. Продължаваме да следим обстановката “, съобщи Магуайър пред Скай Спортс.

„ Всяка седмица ще вършим оценка, ще забележим къде сме и дали би трябвало да създадем нещо във връзка с отсрочвания и понижаване на заплатата. Всеки клуб е друг и подхваща дейности съгласно събитията. Всеки капитан ще приказва от името на клуба си по този въпрос “, добави още той.

„ В момента вършим самостоятелни и групови тренировки онлайн. Опитваме се да се събираме и да вършим конферентен диалог. Правим главно фитнес занимания. Опитваме се да създадем всичко по силите си. Изкарваме по един час дневно извършения и не може да има извинения от момчетата. По този метод се поддържаме във форма “, сподели кашпитанът на Манчестър Юнайтед.

„ Трудно е, само че още по-трудно е за служащите от Националната здравна работа, които работят всеки ден. Гордея се с тях и работата, която правят “, съобщи Магуайър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР