Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне домакинството на

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне домакинството на
Коментари Харесай

Капитанът на Манчестър Юнайтед пропуска мача с Лестър

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне семейството на Лестър във вторник от 36-ия кръг на Висшата лига, заяви мениджърът Оле Гунар Солскяер.

Магуайър получи травма в глезена при успеха над Астън Вила с 3:1 в неделя и ще пропусне за първи мач от шампионата, откогато дойде в Манчестър Юнайтед през 2019 година. Участието му в дербито с Ливърпул в четвъртък пък остава под въпрос.

С успеха си над Астън Вила и след загубата на Уест Хям от Евертън в неделя "червените дяволи " си подсигуряваха класиране в Шампионската лига през идващия сезон, като към момента имат късмет и за купата, само че той е напълно научен, поради което Солскяер загатна, че в утрешния мач може да даде късмет за изяви на някои от по-младите играчи и да даде отмора на част от титулярите.

"Младите момчета упражняват всеки ден с нас, тъй че някои от тях ще вземат присъединяване. Дали ще влязат като смени в края, или през цялото време не знам, защото към момента не знам на кои играчи ще мога да разгадавам във вторник.

Под огромна въпросителна за мача е полузащитникът Даниел Джеймс, до момента в който твърдо навън е нападателят Антони Марсиал, защото и двамата са с контузии.

"Иска ми се да играя с най-силния състав и във вторник, и в четвъртък, само че е невероятно да пусна два пъти една и съща единайсеторка за толкоз малко време. Рискът от травми и доста огромен. Трябва да върша промени, които не желая, само че имам цели ", добави Солскяер, на чийто отбор му следва и присъединяване във финала на Лига Европа.

Победа над Лестър би доближила Манчестър Юнайтед на седем точки зад Манчестър Сити при три оставащи кръга до края.

Manchester United captain Harry Maguire suffered a left ankle sprain after colliding with Aston Villa winger, El Ghazi. Due to the forced eversion/external rotation mechanism of injury as shown in the image, there is raised concern for medial and/or high ankle sprain.
— KinectMD (@kinectmd)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР