Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър коментира, че играчите трябва

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър коментира, че играчите трябва
Коментари Харесай

Магуайър: Всички играчи трябва да споделим отговорността за раздялата с Оле

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър разяснява, че играчите би трябвало да споделят огромната отговорност за раздялата с мениджъра Оле Гунар Солскяер, пристигнала след поредност от неубедителни резултати.

Норвежецът трябваше да напусне поста си след провалянето с 1:4 от Уотфорд този уикенд във Висшата лига.

"Изпитваме голямо почитание към Оле. За нас като играчи също не е елементарно ", съобщи Магуайър преди гостуването на Манчестър Юнайтед на Виляреал на следващия ден вечер в Испания в дуел от група "F " на Шампионската лига.

"Всички играчи би трябвало да поемем отговорност. В последна сметка треньорът заплати цената. Много сме разочаровани. Знаем, че не бяхме задоволително положителни. Говорихме за това. Категорично имаме предпочитание да успеем ", сподели още капитанът на Манчестър Юнайтед, който получи червен картон против Уотфорд и остави тима си с човек по-малко в последните 20 минути на мача.

"Не се представяме на равнище и като характерности, и като колектив. Трябва да намерим сили в себе си да се концентрираме и да се оправим. Треньорът пристигна и приказва с нас през вчерашния ден. Определено беше доста прочувствен ден. Той е легенда на клуба и ще продължи да бъде ", добави Магуайър.

Преди дуела в Испания Манчестър Юнайтед и Виляреал са водачи във краткотрайното класиране в група "F " с по 7 точки, Аталанта е трети с 5, а отборът на Йънг Бойс е на четвърто място с 3 точки в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР