Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е с травма и

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е с травма и
Коментари Харесай

Хари Магуайър е контузен и пропуска дербито

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е с контузия и пропуща дербито с Манчестър Сити в неделя, разкри мениджърът Ерик загар Хаг.

Няма информация каква тъкмо е травмата на бранителя, който през последната седмица игра в двата мача на Англия в Лигата на нациите против Италия и Германия. Магуайър беше подложен на критика за изявите си в тях, а настрана на “Олд Трафорд ” към този момент е запаса.

Независимо от това Тен Хаг продължава да го пази. “Аз съм му треньор и съм зад него - съобщи нидерландецът. - Подкрепям го, тъй като имам вяра в него и виждам качествата му. Хари е футболист от висока класа. Той има близо 50 дуела за националния отбор и е състезател с голям капацитет. Всички имаме вяра в него ”.

Наставникът удостовери, че Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал са възобновили тренировки, само че присъединяване им в конфликта с първенците не е несъмнено.
 Люк Шоу за Магуайър: Целият свят е против него, такова нещо не съм виждал Люк Шоу за Магуайър: Целият свят е против него, такова нещо не съм виждал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР