Капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, даде любопитно обяснение

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, даде любопитно обяснение
Коментари Харесай

Хари Магуайър с любопитно обяснение за провала на Манчестър Юнайтед

Капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, даде любопитно пояснение за неуспеха на старта на новия сезон във Висшата лига и загубата с 1:2 от Брайтън вкъщи.

"Влязохме в мача положително, имахме добра предсезонна подготовка. Това беше допустимо най-лошият старт - да изоставаме с 0:2 на почивката на "Олд Трафорд ".

Започнахме мача добре и имахме надзор. След това получихме първия гол и това беше огромен удар за всички наши футболисти. Трябва да погледнем това и да не разрешаваме първият гол да ни се отразява толкоз доста. Трябва да сме по-добри с топката. Ние им давахме опция да ни нападат и беше кошмарно да изоставаме с два гола. През второто полувреме видяхме някои положителни неща, само че като цяло не беше задоволително.

Страхотно е да имаме Лисандро Мартинес, има конкуренция за местата в центъра на отбраната. Не сме играли доста дружно и това първо полувреме не бяхме на една вълна. Партньорство в центъра на отбраната се гради с времето, ще ставаме доста по-добри, ще резервираме сухи мрежи ", съобщи Магуайър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР