Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини за недопустимото

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини за недопустимото
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш се извини за позорното представяне на Юнайтед

Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини за неприемливото показване на тима при домакинската загуба от Борнемут с 0:3, защото на тима са му липсвали качество, старания и експанзия.

Мениджърът Ерик загар Хаг завоюва Купата на лигата с отбора в обещаващия си първи сезон, само че втората акция на нидерландеца досега е много по-трудна и изпълнена с разочарования. Това бе и първа победа на Борнемут в историята на отбора на " Олд Трафорд ", а Тен Хаг призна, че тимът му не е задоволително добър.

" Искам да се извиня за представянето. Беше недопустимо, като се стартира с мен. Не приказвам за никой различен. Мисля, че всеки в съблекалнята се съгласи, че представянето ни не беше на равнище и би трябвало да играем доста по-добре. Ако не си вършим работата, няма по какъв начин да печелим срещите ", сподели португалецът пред клубния уебсайт.

" Не знам за какво играхме по друг метод против Челси, само че непрекъснато се случва по този начин. Когато печелим, в идващия мач не се представяме по този начин. Не знам дали е липса на централизация или нещо друго, само че след победи би трябвало да останем съсредоточени ", добави Фернандеш.

На тима му следва основен мач с Байерн Мюнхен в Шампионската лига, като отборът може да продължи напред единствено при победа и в случай, че другият мач в групата сред Копенхаген и Галатасарай приключи с тъждество.

След това следва и дерби с Ливърпул във Висшата лига идната неделя, като Бруно Фернандеш ще пропусне срещата поради насъбрани картони.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР