Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани разкри, че за него

...
Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани разкри, че за него
Коментари Харесай

Компани: Дербито с Юнайтед е най-важният мач за мен

Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани разкри, че за него най-важният мач през сезона постоянно е този с градския противник – Юнайтед. Двата отбора ще премерят сили тази неделя на „ Олд Трафорд “ в дербито от 16-ия кръг във Висшата лига.

„ Винаги, когато пристигна време тъкмо за този мач се концентрирам напълно върху него, съобщи бранителят пред Sky Sports. Често мениджъри и играчи се пробват да омаловажат смисъла на този конфликт, само че това са нелепости. В момента това дерби е най-важният мач за мен “, разяснява още белгийският национал.

В последните месеци отборът на Пеп Гуардиола се намира в невероятна форма, като „ жителите “ записаха 13 следващи победи в шампионата. Въпреки лидерската позиция във Висшата лига и преднината от 8 точки пред градския противник, Компани призна, че за него идният конфликт е доста повече от просто борба за по-добро класиране.

Компани похвали "великия преподавател " Пеп Гуардиола

„ Значението на този мач е голямо и всеки един от нас ще даде най-хубавото, на което е кадърен, с цел да победим. Няма значение на кое място се намираме в подреждането, дали се нуждаем от точка или три, единственото, което има значение е да си тръгнем от Олд Трафорд с високо вдигнати глави “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР