Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани предупреди, че до края

...
Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани предупреди, че до края
Коментари Харесай

Компани: До края на сезона няма да видите експериментален Ман Сити

Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани предизвести, че до края на сезона отборът ще излиза за всеки собствен мач с най-силния си състав, като добави, че играчите не би трябвало да мислят прекомерно доста за дуелите, които им предстоят.

“Не чакам, че до края на сезона още веднъж ще забележим пробен Сити. Това е - единствената загуба, която можехме да си позволим, е реалност. Сега значимото е всякога да се приготвяме добре, да сме спокойни и да вършим това, което знаем, с цел да се представим най-добре. Клиширано е, само че всеки мач ще бъде като край за нас. Но това не значи, че би трябвало да мислим прекомерно доста за мачовете. Ще разгледаме мощните и слабите места на съперника и най-вероятно ще съставим тактика върху тези фактори. След това ще се уверим, че във въпросния ден като тим, а не като характерности, ще се оправим и ще играем добре. Това е ключът за успехите и трофеите. Просто мисля, че ще е неточност в случай че мислим прекомерно доста за идния мач с Кристъл Палас. Ние сме добър отбор и се приготвяме на равнище. Ако го сторим, ще създадем благоприятни условия и единственото нещо, което ще стои сред нас и успеха, е формата ни във въпросния ден или неприятният шанс. Но подготовката си остава основният метод за този мач.
EXCLUSIVE: Kompany warns Man City not to 'overthink' Crystal Palace trip

By @Sammy_Goalhttps://t.co/Gzk70dQbzS
— Goal News (@GoalNews) April 14, 2019 Тотнъм? Играем с добър тим, против който би трябвало да се надигнем три пъти. Мисля, че дуелът против тях е с по-голяма трудност от останалите, тъй като играем против тях три пъти. Реалистично ли е да мислим, че да подходим към мач по еднакъв метод три пъти би ни донесло успеха? Не знам, само че мога да схваща за какво този дуел е по-труден за подготовка. Но този на “Селхърст парк” е единствено един, и то против добър тим. Ще играем за всичко, тъй че това ме прави по-уверен в отбора. Харесва ми тази обстановка, харесва ми, когато гърба ни е притиснат в стената и би трябвало да се представим добре. Усещам избрана доза успокоение в това”, разяснява Компани пред DAZN и Goal.com. Премиър лийг 34 кръг, неделя 14 април  Кристъл Палас 16:05предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР