Капитанът на Лутън Таун Том Локиър е получил сърдечен арест

...
Капитанът на Лутън Таун Том Локиър е получил сърдечен арест
Коментари Харесай

Лутън потвърди, че капитанът им е получил сърдечен арест

Капитанът на Лутън Таун Том Локиър е получил сърдечен арест по време на дуела от Висшата лига на Англия против Борнемут в събота, оповестяват международните организации. 29-годишният бранител на " шапкарите " колабира на терена в 59-ата минута на мача сред двата състава. Срещата на " Виталити Стейдиъм " беше прекратена малко по-късно от основния арбитър Саймън Хупър.

" Той получи още помощ отвън стадиона. Още веднъж благодарим на медицинските щабове на двата тима. Том е признат в болница и е в устойчиво положение, само че ще остане там за нови проучвания дружно със фамилията си. Футболистите не са си помисляли за секунда да продължат да играят тази среща ", се споделя в известие на Лутън Таун.

Том Локиър падна на тревата в 59-ата минута, а към него нямаше други футболисти. Запалянковците на Борнемут и Лутън изпратиха с овации изнесения на носилка от стадиона състезател.    

" Шапкарите " взеха преднина още в третата минута на дуела посредством Елиджа Адебайо, а Борнемут изравни 13 минути след почивката след попадение на Доминик Соланке.

Все още не е оповестено публично по кое време ще се доиграе този дуел.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР