Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков даде специално интервю от Турция

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков даде специално интервю от Турция
Коментари Харесай

Светльо Дяков: Стилът на Милан е удобен за Лудогорец

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков даде особено изявление от Турция за Спортно шоу Гонг. В него той описа за подготовката на тима, както и за усещанията си от противника в Лига Европа – Милан.

„ Радващо е, че сме здрави. Отборът работи добре. Контролите са част от нашата подготовка. Ние работим, много тежки са тпенировките и мачовете. Но пък нещата се получават.”

„ Това е първата ни подготовка под управлението на Димитър Димитров-Херо. Разбира се, че е по-различно. Всеки треньор си има характерни изискавания. Натоварванията са естествени, мога да кажа. Нито прекалява, нито сме пристигнали на отмора тук. Всички момчета си правят отговорностите и нещата вървят по проект. Има още много работа да свършим до края на лагера.”

„ Ако кажа, че резултатите в контролите не са значими, може би ще излъжа. Но не са те най-важното, което би трябвало да се свърши тук. В тренировките и в мачовете би трябвало да почистим грешките, които вършим. За всеки е хубаво, когато печелим против реномирани противници, само че нашата цел са мачовете с Милан и шампионата, тъй че би трябвало да гледаме малко по-надалеч.”

„ Твърде скоро пристигна новият полски нападател, аз съм направил единствено две тренировки дружно с него. След като е притеглен в тима, значи е футболист с качества и ще помогне. В нашия тим има доста мощни футболисти, уповавам се и той да е подобен.”

„ Все още нашият тим не гледа проведено мачовете на Милан. Това е тим, който се дава постоянно по малкия екран. Предполагам всеки от нас се интересува какво му е положението. След като наближат мачовете, ще стартират много по-внимателно да следим изявите на Милан.”

„ Милан не стартира добре сезона. Лека-полека стартират да намират своя темп. В последните мачове намирам възкръсване при тях. Нее този Милан, който всички сме привикнали да гледаме, само че е тим с качества, несъмнено. Направиха скъпа селекция, взеха качествени футболисти. Рано или късно ще заиграе това, което приляга на този тим. Лека-полека Милан се подвига. Ще ни бъде мъчно против този гранд, само че ще се пробваме.”

„ Милан е един тимовете, които са добре пристигнали като жанр за нас. Това е тим, който играе футбол, самото му име подсказва това. Няма по какъв начин единствено да ритат топката напред. Подават си топката, само че оставят и противника да играе, оставят пространства. За нас беше добър чоп, ние можем единствено да спечелим от тези мачове, нямаме какво да губим.”

Накрая Светльо Дяков дефинира като равностойна групата за Лигата на нациите, в която попадна България – дружно със Словения, Норвегия и Кипър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР