Капитанът на Лудогорец Станислав Дяков заяви, че натоварената програма напоследък

...
Капитанът на Лудогорец Станислав Дяков заяви, че натоварената програма напоследък
Коментари Харесай

Дяков: При негативен развой натоварената програма не е оправдание

Капитанът на Лудогорец Станислав Дяков съобщи, че натоварената стратегия в последно време няма да послужи за опрощение при възможен отрицателен процес на събията в Лига Европа. “Орлите” гостува на Хофенхайм в последния мач от груповата фаза на шампионата и се нуждаят най-малко от точка, с цел да се класират напред в конкуренцията.

Херо: Съжалявам пъклен доста за изпуснатото последните два мача

“Нашият плюс против Хофенхайм е класата и опита ни. Ние не гледаме съперника. С какъв състав ще излязат, нас не ни интересува. Старши треньорът сподели, че в този топ тим на Германия няма запаси. Дори тези футболисти ще бъдат по-мобилизирани и ще желаят да покажат своите качества. Но ние имаме доста умел състав, положителни футболисти и ще разчитаме с нашия жанр на игра да спечелим това, което ни би трябвало утре”, сподели Дяков.

“Мачовете ни са много, в случай че би трябвало да съм почтен. Имаме дълбочина в състава и задоволително качествени футболисти, които могат да се оправят със задачата. А и Лудогорец е привикнал да играе на подобен темп, тъй че това никога няма да бъде оправдание”, добави капитанът на “орлите”.

Лудогорец да не чака помощ, Брага отписа мача в Истанбул

“Много е значимо да играем освободено, да не ни проличава на терена, че има някакво напрежение. Сигурен съм, че може да измъкнем положителен развой”, приключи футболистът на разградчани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР