Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов застана пред журналистите след Десподов

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов застана пред журналистите след Десподов
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Много изстрадана титла, заслужавам да изляза отново в Европа

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов застана пред публицистите след

Десподов показа, че дуелът във Варна несъмнено е бил " доста тежък " и като цяло дефинира извоюваната купа като " доста изстрадана ".

" Беше доста тежък мач с Черно море. Момчетата играха на ръба на опциите си. Ние бяхме спокойни, значими бяха трите точки и ще честваме в този момент 12-ата купа. Само на полувремето имахме информация за мача в София. Ние не сме интересували от резултата в София, а да спечелим нашия – споделих го и в съблекалнята на момчетата ", стартира футболист №1 на България през последните две години.

" Мисля, че е много изстрадана тази купа, тъй като загубихме ужасно доста точки. Играехме на доста фронтове. Нормално е да се натрупа отмалялост и концентрацията да ни падне в един миг. Когато пристигна господин Петев, той стимулира тима, тъй като според мен при предходния треньор не беше по този начин ", сподели още той.

Звездата на Лудогорец се обърна и към своя някогашен клуб ЦСКА, с цел да ги поздрави за мъжката игра в хода на целия сезон и също така приказва и за рецензиите по собствен адрес от страна на част от почитателите.

" Искам да благопожелавам на ЦСКА, че играха като мъже цялостен сезон. Знам, че сега е кофти, само че би трябвало да има конкуренция, с цел да израства българския футбол. Виждате тази година какъв брой беше забавно състезание ", сподели Десподов.

" Цяла България ме ненавижда, само че не ми пука. Който каквото желае да мисли – свободна страна сме ", добави капитанът на " орлите ".

Накрая българският футболист приказва и за своето бъдеще, намеквайки, че неговото предпочитание е още веднъж да играе за тим от Европа, макар че не разкри дали към този момент съответни оферти към него.

" Не знам дали ще играя в Шампионска лига. Сега следва малко отмора. След това имам народен тим. Ще забележим. Може пък това да ми е последния мач за Лудогорец, нищо не се знае. Няма да приказвам дали имам или нямам предложения. Просто споделям, че съм си декларирал моето предпочитание пред шефовете в клуба, те знаят какво е моето предпочитание. Нормално е да желая да изляза в Европа. С оглед статистиката, която направих този сезон, това е най-хубавия ми сезон, откогато играя футбол. Заслужавам да изляза още веднъж в Европа и се надявам да уважат това, което желая ", приключи Кирил Десподов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР