Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов взе участие преди утрешното домакинство

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов взе участие преди утрешното домакинство
Коментари Харесай

Кирил Десподов: В главите ни е единствено мисълта за победа и отстраняване на отбора на Балкани

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов взе присъединяване преди утрешното домакинство на косовския Балкани в мач реванш от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

" Орлите " изгубиха първата среща с 0:2 като посетители, а Десподов е убеден, че той и съотборниците му разполагат с нужните качества, с цел да отстранят своя противник и добави, че най-важна е вярата.

" Какъв е духът в съблекалнята сега? В главите на футболистите е само мисълта за победа и премахване на тима на Балкани. Имаше спад в настроението след неприятния мач и това е обикновено. Но незабавно трябваше да се настроим само за победа. Мотивирани са всички в съблекалнята да дадем всичко от себе си и да ги отстраним. Най-важното е всички да имаме вяра. Имаме качествата да вкараме повече от два гола и го знаем. Но най-важното е да го покажем на терена ", разяснява Футболист №1 на България през последните две години.

Крилото показа още, че не чака нищо по-различно от страна на Балкани, които още веднъж ще работят нападателно.

" Балкани беше по-агресивен тим от нас. Утре не ни чака нищо друго, тъй че би трябвало да бъдем два пъти по-агресивни. Те са такива и играят атакуващ футбол. Но имат два гола преднина и ще бъдат повече нападателни и би трябвало да отговорим ", съобщи Кирил Десподов.

Лудогорец посреща косовския отличник в сряда вечер (19 юли) от 21:00 часа на своя " Хювефарма Арена ", като до този миг разградчани са отпадали още на първото ходило в квалификациите на Шампионската лига в единствено 3 от 11-те случая.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР