Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов очаква победа срещу Астана на

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов очаква победа срещу Астана на
Коментари Харесай

Десподов: Гладни сме за успехи, Астана е много коварен отбор

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов чака победа против Астана на реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Нападателят не вижда проблем в сгъстената стратегия на „ орлите “. Ето и упованията на старши треньора Ивайло Петев.

„ Мисля, че Лудогорец е привикнал да играе мачове през 3-4 дни. От много години насам непрекъснато влиза в групите на Лига Европа, тъй че сме свикали и знаем какво изисква да играеш през 3 дни. В тима се работи извънредно професионално и всички се стараят да се възстановим по най-хубавия метод. Отборът е подготвен да покаже едно положително лице и да сме гладни за успеха “, стартира Десподов.

„ Астана е доста добре порядъчен тим, здрави физически. Много разчитат на статичните положения, само че не би трябвало да се фокусираме върху тях, а върху това по какъв начин ще изглеждаме и ще играем ние. Не е съществено да приказваме за Аякс, тъй като би трябвало да си свършим първо работата на терена и да преминем през Астана. След това може да приказваме за Аякс. Противникът ни на следващия ден се споделя Астана. “

 Снимка: Официален уебсайт на Лудогорец

„ Според мен е рано да се каже дали съумяваме да се сработим с Руан Секо, само че се стараем да си бъдем потребни един на различен. Доста подобен футболист до Игор Тиаго е. Първите няколко месеца Игор не беше на равнище, само че по-късно се отпусна и стартира да вкарва голове. На всеки един футболист му би трябвало време да се сработи с тима и с ситуацията. Надявам се момчето да е още по-добър от Игор Тиаго и да вкара повече голове “, призна той.

„ Изкуственото игрище беше много тежко, тъй като на всички места по Европа играем на естествени терени. Играем пред наша аудитория и би трябвало от първата секунда да ги накараме да се усещат неловко. Трябва да им покажем, че нищо хубаво не ги чака в утрешния ден “, приключи Кирил Десподов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР