Капитанът на Лудогорец Бърнард Текпетей направи поредния си силен мач.

...
Капитанът на Лудогорец Бърнард Текпетей направи поредния си силен мач.
Коментари Харесай

Капитанът на Лудогорец се закани на Левски

Капитанът на Лудогорец Бърнард Текпетей направи следващия си мощен мач. Той бе на висота против Локо Пловдив и означи доста красиво попадение още първоначално. То обаче не стигна на отбора да стигне до трите точки. Той обаче е убеден, че със съотборниците му ще сторят това в неделното посещение на " Георги Аспарухов ".

Ганайският флангови нападател се закани на сините. " Ако продължиш да работиш, ще продължиш да се движиш напред и да постигнеш това, което искаш. Напред към идващия мач с Левски ", написа крилото в обществените мрежи през вчерашния ден.
 Отлични вести за Левски
Отлични вести за Левски

Тя е обвързвана с приемането на български паспорт от страна на левия бранител Цунами

Голът в мрежата на Локомотив Пловдив бе под номер 4 за Бърнард в Първа лига. Наред с това той има още толкоз в евротурнирите. Треньорът Ивайло Петев реши да запази част от силите му против черно-белите и го размени в 61-ата минута.

Това обаче се оказа преждевременно, тъй като до края на дуела Лудогорец не съумя да означи второ попадение и да затвори с победа мача против водача във краткотрайното класиране.Tекпетей сигурно ще стартира като титуляр против Левски в неделя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР